Internationaal

Als uw activiteiten niet beperkt zijn tot Nederland en behoefte heeft aan advies over landsgrenzen heen bent u ook bij RSW aan het juiste adres. Wij adviseren internationaal opererende bedrijven en particulieren op het gebied van belastingpraktijk en accountancy. In het complexe speelveld van Nederlandse en buitenlandse fiscale stelsels en verdragen streven wij naar pragmatische oplossingen om dubbele heffingen te voorkomen en de fiscale positie van uw onderneming te optimaliseren. RSW adviseert ‘Outbound’ en ‘Inbound’ en is lid van INPACT, een internationale alliantie waarin onafhankelijke accountantskantoren samenwerken om voor hun klanten aan de uitdagingen van een wereldwijde markt te voldoen.

Outbound
Wij adviseren Nederlandse partijen die actief zijn in het buitenland. Hierbij valt te denken aan het opzetten van buitenlandse maatschappijen, productievestigingen, overname, investeringen, samenwerking met buitenlandse partijen en uitzending van personeel.

Inbound
Advisering aan buitenlandse partijen die actief zijn of worden in Nederland, bijvoorbeeld het opzetten van een vestiging in Nederland of het structureren van een grote internationale organisatie waarin Nederland een rol speelt.

contactpersonen
mr. P.H.J.T. van Duppen
F.W.C.M. Razenberg RA