De voordelen

U kunt binnen RSWTOTAAL® uw eigen dienstenpakket samenstellen. De dienstverlening varieert van het boeken van een administratie tot het voeren van een salarisadministratie. Bovendien kunt u een aantal kantoortaken automatiseren, zoals het versturen van aanmaningen, samenstellen van betaaladvieslijsten, etc.

TijdsbesparingTijdsbesparing
Aanzienlijk minder tijdsbesteding aan administratie. Uw tijd is schaars en besteedt u liever aan voor u meer belangrijke zaken.

RendementsverbeteringRendementsverbetering
In veel gevallen leidt deze dienstverlening tot rendementsverbetering. Per saldo kunnen uw administratieve lasten lager uitvallen of u kunt uw tijd besteden aan genereren van toegevoegde waarde voor uw onderneming.

Volledige digitale administratieVolledig digitale administratie
U hebt altijd en overal inzicht in uw administratie. Het is overzichtelijk en sneller raadpleegbaar. Door digitalisering kunt u altijd uw documenten raadplegen, waar u maar wilt.

Tijdige management informatieTijdige managementinformatie
Een belangrijke pijler van onze dienstverlening is het tijdig verstrekken van managementinformatie, waardoor u uw onderneming bij kunt sturen. Deze informatie is toegespitst op uw branche en geeft u inzicht in de totstandkoming van uw rendement. Natuurlijk verstrekken wij ook een jaarrekening voor uw bank en de fiscale aangiften.

100% Duidelijk kostenoverzicht100% Duidelijk kostenoverzicht
Wij spreken vooraf duidelijk af welke werkzaamheden wij voor u verrichten en tegen welke prijs. U voorkomt hiermee verrassingen achteraf voor uitgevoerde standaard werkzaamheden.